<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik gikk det med Hermanruds private investeringer

Swedbank-strateg Peter Hermanrud løftet bunnlinjen i sine private investeringsselskaper i fjor.

    Publisert 28. juli 2016 kl. 07.39
    Oppdatert 28. juli 2016 klokken 07.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord

    Swedbank-strateg Peter Hermanrud tjente ti millioner kroner på egne investeringer i fjor, skriver Dagens Næringsliv.Investeringsselskapet First Partners Holding 5 fikk et resultat på 7,8 millioner kroner ifjor, litt bedre enn året før. Hermanruds andre investeringsselskap, Horatio Offshore, mer enn doblet resultatet fra 1,1 til 2,7 millioner kroner.- Nei, det var grei avkastning det?, sier Hermanrud til avisen på spørsmål om hva han synes om 2015.- Det er veldig begrenset hva jeg kan gjøre. Jeg kan jo ikke handle i aksjer som jeg anbefaler eller mener noe om. Da blir det litt vanskelig å handle aksjer, sier han.Strategen vil ifølge DN ikke si særlig mye om hva han har investert i, utover at han har investert i eiendomsfond som har vært indekseksponert.Hermanrud investeringsselskaper har en bokført egenkapital på totalt cirka 76 millioner kroner.