<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Ser frem til konstruktiv dialog

IR-sjefen med få kommentarer etter BW LPGs storkjøp i Aurora LPG.

    Publisert 19. sep. 2016 kl. 10.37
    Oppdatert 19. sep. 2016 klokken 10.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 157 ord

    BW LPG Limited meldte mandag morgen om kjøp av 3.002.094 aksjer (10,12 prosent) i Aurora LPG Holding ASA.Etter fredagens kjøp eier BW LPG 8.852.841 aksjer i Aurora LPG, noe som tilsvarer 29,83 prosent av aksjene i selskapet.IR-sjef John Papaioannou i BW LPG sier til TDN Finans at de ser frem til en konstruktiv dialog med styret og ledelsen i Aurora LPG etter kjøpet Han vil derimot ikke si noe om hvilke planer de har for eierposten fremover.- Vi kommenterer ikke på vår fremtidige strategiske planer, men vi ser frem til en konstruktiv dialog med ledelsen og styret i Aurora om hvordan vi kan øke samarbeidet vårt, sier han til TDN.Papaioannou vil heller ikke si hva selskapet betalte for aksjene, foruten at prisen var "attraktiv".- Vi fikk en mulighet til å øke vår investering i Aurora til det vi anså som attraktive priser. Dette er på linje med vår strategi om å investere kontrasyklisk i markedsnedgangen vi ser nå, sier Papaioannou til nyhetstjenesten.