<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ser oppside i Northern Drilling

Danske Bank Markets tar opp dekning på John Fredriksens riggselskap, Northern Drilling.

Publisert 13:50 3. jan. 2018
Oppdatert 13:50 3. jan. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord

Danske Bank Markets har ifølge en oppdatering, tatt opp dekning på John Fredriksens ferskeste riggspill, Northern Drilling, melder nyhetsbyrået TDN Direkt.Meglerhuset starter med en hold-anbefaling og et kursmål på 67 kroner.Riggaksjen omsettes i skrivende stund for 63,80 kroner etter en nedtur for dagen på 0,31 prosent. Riggselskapet har til nå sikret seg de to halvt nedsenkbare "harsh environment"-riggene "West Mira" og "Bollsta Dolphin" som opprinnelig bestilt av henholdsvis Seadrill og Fred. Olsen Energy, men senere kansellert.Disse har forventet levering i 2019, og Danske Bank mener at leveringsavtalene er attraktive med lave lagringskostnader, samt at 50 prosent av kjøpsprisen først skal betales ved levering.I likhet med andre aktører, ser meglerhuset oppside i segmentet for nettopp disse riggene, ifølge nyhetsbyrået.Økte rater og riggverdier gir støtte til verdiene i Northern Drilling, mener meglerhuset.