<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bibby Offshore fusjonerer med Rever Offshore

Konsernsjef mener fusjonen representerer enn vinn-vinn situasjon. 

  Publisert 19. mars 2018 kl. 11.21
  Oppdatert 19. mars 2018 klokken 11.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 220 ord
  Riulf Rustad. Foto: Finansavisen.

  Fara Holdco, morselskapet til britiske Bibby Offshore, melder mandag om en fusjon med det norske oljeserviceselskapet Rever Offshore.Rever Offshore som kontrolleres av York Capital Management eier subsea- og offshoreselskapet CECON Contracting, samt to skipseiende selskaper som eier offshorefartøyene, Cecon Excellence og Cecon Sovereign.«Kombinasjonen av Bibby og CECON Contracting vil skape en større og mer robust offshore installasjonsforretning både i Nordsjøen og internasjonalt som for tiden er fokusert på Atlanterhavs- og Middelhavsregionene. Støttet av et sterkt eierskap er Bibby-Rever plattformen velposisjonert for å levere bedre tjenestekvalitet og effektivitet til kundene», heter det i meldingen fra Bibby Offshore.Det opplyses at det fusjonerte selskapet vil fortsette å evaluere vekstmuligheter i kjernemarkedene som er innen dykking og SURF (Subsea, Umbilicals, Risers & Flowlines).- De komplementære tjenestene og eiendelene til hvert av selskapene ga en overbevisende industriell logikk om å gå sammen, sier styreleder Riulf Rustad i Fara Holdco.- De individuelle geografiske styrkene og subseaintervensjonsevnene til hver av forretningene tillater nå at den kombinerte plattformen kan tilby en mye bredere rekke med produkter og løsninger til deres kunder, fortsetter han.Howard Woodcock, konsernsjef i Bibby Offshore, er også strålende fornøyd.- Denne fusjonen er en veldig spennende mulighet for oss og representerer en genuin vinn-vinn-situasjon som vi kan fortsette å bygge fra, og skape en svært konkurransedyktig og høykvalitets forretning, sier han.Transaksjonen ventes å bli sluttført i nær fremtid.