<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stensrud: - Norwegian kan tjene ti milliarder i året

Kristoffer Stensrud tror Norwegian kan bli et «verdensimperium».

  Publisert 22. mars 2018 kl. 07.38
  Oppdatert 22. mars 2018 klokken 07.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 151 ord
  Kristoffer Stensrud. Foto: Finansavisen.

  Norwegian Air Shuttle ASA hentet onsdag natt 1,3 milliarder kroner i en rettet emisjon, i tillegg til at selskapet varslet om en kommende reparasjonsemisjon på rundt 200 millioner kroner.Det skal mer til for å overraske tidligere Skagen-forvalter Kristoffer Stensrud, som var en av investorene som bidro i emisjonen.- Fornuftig. Godt med alt som er unnagjort, vi har jo ventet på den en stund, sier investor Kristoffer Stensrud, til DN.Stensrud har ifølge avisen spyttet inn 25 millioner kroner i Norwegian, som senest forrige uke kjøpte 30.000 aksjer for om lag fem millioner kroner. - Norwegian er en av de største satsingene i Norge noensinne. Trafikkresultatene kommer også. Langdistanse kan bli et paradigmeskifte. Vi har vært med siden 2002 og har vel bidratt til at folket har spart ikke få milliarder i flybilletter, sier Stensrud, til DN.- Med en ferdigfinansiert base i 2019/20 kan selskapet generere 10–12 milliarder i ebitda, spår han, ifølge avisen.