<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Seadrill har funnet ny tallknuser

Nå er det klart hvem som blir erstatteren til Mark Morris som finansdirektør i Seadrill.

Publisert 23. mai 2019 kl. 21.28
Oppdatert 23. mai 2019 klokken 21.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord

I midten av januar meddelte Seadrill at Mark Morris trekker seg som finansdirektør posisjon i kjølvannet av den fullførte restruktureringen.- Det har vært et privilegium å få lede Seadrills restrukturering gjennom det som har vært svært vanskelige forhandlinger og transaksjoner. Jeg har hatt en flott tid her som CFO, og nå er det tid for å søke nye og andre utfordringer. Jeg ønsker selskapet suksess i fremtiden, sa Morris som torsdag avholdt sin siste kvartalspresentasjon for det John Fredriksen-kontrollerte riggselskapet.Der fikk han lykkeønskninger av konsernsjef Anton Dibowitz som samtidig kunne melde at selskapet har funnet en erstatter.- Vi har valgt ut en kandidat og er i sluttfasen med å få ham ombord. Vi ser frem til å dele det med dere i løpet av de neste ukene.