<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljen stiger kraftig - igjen!

Gang på gang har oljeanalytikere sagt at korreksjonen for oljen har startet og like mange ganger har de tatt feil. Nå stiger oljeprisen igjen!

  Publisert 9. juni 2009 kl. 09.11
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 132 ord
  Foto: Scanpix

  Oljeprisen er på offensiven tirsdag morgen, og stiger pent etter å ha vært relativt solid fra mandag.- Olje, som en ledende indikator, er en av de første tingene som stiger, og jeg tror alt ligger til rette for en vending. Ovenfra-ned-bildet er at markedet føler at man er over det verste, sier råvarestrateg Mark Pervan i Australia & New Zealand Banking Group til Bloomberg.MarketWatch forklarer også det seneste løftet i prisene med at dollaren svekket seg mandag, men analytikere de har snakket med understreker at prisoppgangen er overdrevet, heter det fra TDN Finans.Brent for levering i juli omsettes nå for 69,01 dollar fatet, opp 1,66 prosent eller 1,13 dollar. WTI-olje omsettes for 69,24 dollar per fat, opp 1,69 prosent eller 1,15 dollar.Laveste nivå for brent tirsdag har vært 68,24 dollar per fat.