<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Noreco snur på hælen

Noreco har valgt å avslutte avtalen om å selge Norecos andeler i to oljefelt.

Publisert 29. mars 2011 kl. 09.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
Nini East: Pressebilde fra Noreco

Norwegian Energy Company (Noreco) opplyser i en børsmelding at de har valgt å avslutte avtalen om å selge Norecos andeler i oljefeltene Oselvar og Enoch til Marubeni.Avtalen ble inngått i september 2010, og 3. mars ble det kjent at kjøperen ikke tilfredsstilte de nødvendige krav som gjelder for lisenshavere på norsk kontinentalsokkel.-Framdriften i Oselvar-utbyggingen går som planlagt, og den sterke bedringen i markedsforholdene har bidratt til en klar økning av feltets verdi. Noreco mener derfor at beslutningen om å avslutte avtalen vil bidra til økte aksjonærverdier. Selskapet vil fortsette å investere i utbyggingen av Oselvar-feltet, og forventer å finansiere de gjenværende investeringskostnadene med ny gjeld, sier Einar Gjelsvik, administrerende direktør i Noreco.