<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Mål om leteboring i 2020

DEA har nå fått de øvrige Dvalin-partnerne inn på eiersiden i Dvalin Nord.

Publisert 12:32 11. mars 2019
Oppdatert 12:40 11. mars 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord

DEA jobber videre med å modne Dvalin Nord-prospektet i lisens PL 211 med mål om leteboring i 2020, melder TDN Direkt.Dvalin Nord ligger 10 kilometer nord for Dvalin-feltet.Ifølge nyhetsbyrået fikk DEA 100 prosent eierskap i lisensen i september i fjor, og har siden jobbet med å få med de øvrige Dvalin-partnerne inn på eiersiden. Etter fem måneder skal nå alle avtaler være i boks.- Dette åpner for muligheter i et viktig område for DEA. Nå skal vi jobber videre med å modne prospektet med mål om leteboring i 2020. Et eventuelt funn vil kunne tilføre Dvalin-feltet ytterligere verdier og styrke DEA sin posisjon i Norskehavet, sier adm. direktør i DEA i Norge, Jon Sandnes, i en kommentar.Avtalene er ifølge TDN Direkt ventet godkjent av norske myndigheter innen 1. juli i år.Når avtalene er i boks vil PL 211 Dvalin Nord og PL 435 Dvalin eies av DEA Norges AS, som operatør, med 55 prosent. Petoro vil sitte på 35 prosent, mens Edison Norges AS vil eie 10 prosent.