<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Shell selger seg ned på Nyhamna

Operatøren for Ormen Lange selger ti prosent.

Publisert 06:49 5. juli 2019
Oppdatert 18:10 27. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord

Norske Shell selger ti prosent andel i Nyhamna Joint Venture (JV) til North Gas Infrastructure, skriver selskapet selv på sine hjemmesider.Salget forutsetter myndighetsgodkjennelse, med forventet gjennomføring i slutten av 2019.Salget har ifølge meldingen ingen effekt på Shells rolle som teknisk tjenesteyter ved Nyhamna Prosessanlegg, eller bemanning i Norge.- Eierskap i infrastruktur er ingen strategisk prioritet for Norske Shell. Nyhamna JV ledes av operatøren Gassco, og ved å beholde en eierandel på ca. to prosent vil Shell fortsette som aktiv partner i avgjørelser som tas i Nyhamna Joint Venture. Vi er en langsiktig operatør og partner i Norge, sier Norske Shell-sjef Rich Denny i en kommentar.Les mer her.