<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

En advarsel fra J.P. Morgan og svenskene er på nullrente-avrusning

Publisert 24. nov. 2022 kl. 18.34
Oppdatert 24. nov. 2022 klokken 18.35
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 70 ord
En advarsel fra J.P. Morgan og svenskene er på nullrente-avrusning
24.11.2022 – Det vil komme konkurser og det vil ramme high yield først, advarer J.P. Morgan-direktør Oscar Forsberg, som kommer til studio for å forklare hvorfor storbanken fortsatt har troen på energisektoren og rentepapirer med kort durasjon og «investment grade»-rating. Vi ser også nærmere på dagens kvartalstall som har sendt Adevinta oppover og Avance Gas og Odfjell Drilling nedover, i tillegg til å høre FAs redaksjonssjef Are Haram forklare svenskenes nye rentehopp.

– Det vil komme konkurser og det vil ramme high yield først, advarer J.P. Morgan-direktør Oscar Forsberg, som kommer til studio for å forklare hvorfor storbanken fortsatt har troen på energisektoren og rentepapirer med kort durasjon og «investment grade»-rating. 

Vi ser også nærmere på dagens kvartalstall som har sendt Adevinta oppover og Avance Gas og Odfjell Drilling nedover, i tillegg til å høre FAs redaksjonssjef Are Haram forklare svenskenes nye rentehopp.