<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gladmelding fra Nordic Nanovector

Raskere innrullering av pasienter og samtaler med FDA gir lysere Betalutin-utsikter.

Publisert 18. feb. 2021 kl. 08.25
Oppdatert 18. feb. 2021 klokken 10.44
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord
GJØR FREMSKRITT: Finansdirektør Malene Brondberg og Nordic Nanovector. Her sammen med sin forgjenger Tone Kvåle. Foto: Anders Pedersen-Bjergaard

NANOV

Til tross for corona har Nordic Nanovector sett en betydelig forbedring i innrulleringen til sin pågående fase 2b-studie av Betalutin, går det frem av en børsmelding. 

Innrulleringen har økt fra rundt to til rundt fem pasienter i måneden. Fra november 2020 til og med 17. februar ble 14 pasienter registrert, og dermed er totalt 73 pasienter tatt inn.

Selskapet venter å øke frekvensen til minst syv pasienter i snitt i måneden innen sent i vår, gitt en forventet lettelse i coronarestriksjoner og forbedringer i driften.

Etter samtaler med USAs legemiddeltilsyn (FDA) og en intern gjennomgang mener selskapet å kunne oppnå et robust klinisk datasett med 120 pasienter, og ikke 130 som tidligere ventet. På dette grunnlag trengs 47 pasienter til for å fullføre paradigme-studien og gjøre Betalutin klart for regulatorisk innlevering.

Nordic Nanovector har nå større tro på å kunne levere foreløpige tre måneders topplinjedata fra paradigme-studien i andre halvår 2021.