<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SoftOx har et finansieringsbehov på 50 millioner

SoftOx Solutions anslår selskapet at en kontantinnsprøytning på inntil 50 millioner kroner er tilstrekkelig for å finansiere selskapet frem til juni 2023.

Publisert 4. okt. 2022 kl. 08.50
Oppdatert 4. okt. 2022 klokken 08.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord
HAR FINANSIERINGSBEHOV: Adm. direktør Geir Almaas i Sofox Solutions. Foto: SoftOx Solutions

 

Topplinjeresultater fra SoftOx Solutions' fase 1 kliniske studie viser at SoftOx Biofilm Eradicator (SBE) er trygg og godt tolerert, og demonstrerer ytterligere proof-of-concept for selskapets sårpleieteknologiplattform. 

Etter å ha demonstrert tidlig proof of concept for SBE-prosjektet og i samsvar med selskapets bedriftsstrategi, vil SoftOx søke en strategisk partner for å videreutvikle og fremme sitt sårpleiesegment.

Som rapportert ved utgangen av forrige kvartal har selskapet en begrenset kontantbeholdning, og det er behov for å styrke selskapet og dets likviditet finansielt på kort og lang sikt. For å styrke likviditetssituasjonen på kortere sikt har selskapet igangsatt en kostnadsforbedringsplan for å utsette ikke-kritiske FoU-aktiviteter, redusere fremtidige overhead- og infrastrukturutgifter og prioritere sine pågående utviklingsprosjekter.

På bakgrunn av denne planen anslår selskapet at en kontantinnsprøytning på inntil 50 millioner kroner er tilstrekkelig for å finansiere selskapet frem til juni 2023. En fortrinnsemisjon er et av alternativene som vurderes, opplyses det.

TDN Direkt