<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mannlige studenter jukser klart mest

Nesten fem ganger så mange menn som kvinner har jukset på eksamen, og mobiltelefonen er den enkleste juksemetoden, skriver Universitas.

    Publisert 27. mai 2015 kl. 07.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 74 ord
    Foto: Scanpix

    – Jeg tror det er tre ganger jeg har gjennomført eksamen på ærlig vis, sier en BI-student til Universitetet i Oslos studentavis.Studenten som naturlig nok ønsker å være anonym, forteller at han systematisk har jukset seg gjennom utdanningen sin.Ifølge en undersøkelse som Sentio har utført på vegne av Universitas og Norsk studentorganisasjon, har 2 prosent av kvinnelige studenter jukset på eksamen. For menn er andelen hele 9 prosent. Snittet ligger på 4 prosent. (©NTB)