<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tour-vinnerens vanvittige årslønn

Han knuste alle sine konkurrenter i årets utgave av Tour de France. Nå får Alberto Contador sin belønning i form av skyhøy gasje. Norske Thor Hushovd blir bare smågutten i forhold.

  Publisert 30. juli 2010 kl. 10.53
  Oppdatert 30. juli 2010 klokken 10.54
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Alberto Contador - Foto: CC

  Årets vinner av Tour de France, Alberto Contador, kan vente seg en heftig årslønn nå han nå går over til Bjarne Riis sitt Saxo Bank-lag, skriver VG fredag.Syklisten kommer nemlig til å heve en gasje per år på småpene 37,5 millioner kroner - snaue 112.000 per dag. Til sammenligning tjener norske Thor Hushovd rundt 10 millioner kroner årlig.For at Saxo Bank skal kunne betale sin stjerne den skyhøye lønnen må nye sponsorer på plass, og sykkelprodusenten Specialized, som allerede er Contadors personlige sponsor, skal være på vei inn som hovedsamarbeidspartner for Saxo Bank-laget.Alberto Contador vant årets Tour de France totalt 39 sekunder foran Andy Schleck. Sistnevnte har til nå syklet for nevnte Saxo Bank, men har meldt overgang til et nytt team.