<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå har hun fått nok av ektemannen

Stod ved Strauss-Kahns side under voldtektsanklagene. Men nå er det slutt.

Publisert 29. juni 2012 kl. 08.45
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 167 ord
Anne Sinclair - Foto - Scanpix

Tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn er separert fra Anne Sinclair, skriver Aftenposten.no.Sinclair, som har gjenopptatt sin journalistkarriere i Huffington Posts Paris-utgave, kastet Strauss-Kahn ut av leiligheten deres i Paris for en måned siden, og de to bor nå fra hverandre, ifølge magasinet Closer.Paret har vært gift i 20 år, og Sinclair sto last og brast ved sin manns side da han ble pågrepet og anklaget for å ha voldtatt en ansatt ved et hotell i New York i mai i fjor.Som følge av skandalen måtte Strauss-Kahn forlate jobben som sjef for Det internasjonale pengefondet IMF, og planene om å bli det franske sosialistpartiets presidentkandidat måtte oppgis.Og hans juridiske problemer fortsetter. Selv om saken i New York ble henlagt, har stuepiken anlagt sak mot ham. Dessuten er han anklaget for å ha vært med i en prostitusjonsring i Frankrike.Ifølge Closer er Strauss-Kahn deprimert og holder seg stort sett hjemme hos seg selv, mens Sinclair lever et hektisk sosialt og profesjonelt liv med sin nye jobb.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!