<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kapret Ugland-arving

Mari Helene Aas og Knut Nikolai Ugland er et par.

Publisert 21. okt. 2017
Oppdatert 22. okt. 2017
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord

Mari Helene Aas (22) fra Grimstad bekrefter til Agderposten at hun og Knut Nikolai Ugland (31) nå er et par.Agderposten skriver at Ugland, som ble enearving til JJ Ugland -selskapene for syv år siden og bosatte seg på gården han arvet etter morfaren Johan Jørgen Ugland, har falt for Grimstad-jenta Mari Helene Aas, som forøvrig er niesen til kraftmilliardær Einar Aas.«Fullt så mediesky som onkelen er hun ikke, hun svarer hyggelig på telefonen og bekrefter slik hun også har lagt ut på sin Facebook-side at hun og Knut Nikolai Tønnevold Ugland nå er et par, skriver Agderposten».Avisen hadde saken på trykk tirsdag 17. oktober.