<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
The Fiat logo on a car on display in a car reseller in Milan, Italy, Friday, Jan. 13, 2017. The U.S. government is accusing Fiat Chrysler of failing to disclose software in some of its pickups and SUVs with diesel engines that allows them to emit more pollution than allowed under the Clean Air Act. (AP Photo/Antonio Calanni) Antonio Calanni

BMW og Fiat Chrysler skal samarbeide

Fiat Chrysler Automobiles blir med i et samarbeid med blant andre BMW når det gjelder autonome biler.

Publisert 16. aug. 2017 kl. 10.20
Oppdatert 16. aug. 2017 klokken 10.25
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 66 ord

BMW Group, Intel Corporation, Intel-selskapet Mobileye og Fiat Chrysler Automobiles (FCA) har signert en intensjonsavtale som betyr at FCA inngår i samarbeidet om å utvikle en plattform for autonom kjøring. Plattformen skal være skalerbar for selvkjørende biler på nivå 3 til nivå 4/5, fremgår det av en melding fra BMW.40 testkjøretøy skal være på veien innen utgangen av 2017.Bilene skal være klare for produksjon i 2021.