<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bmw
En av BMWs absolutt beste for tiden
Tyngre tider i Norge sender bilsalget ned og skepsisen opp, men er du en av de få som skal unne deg noe helt spesielt kan nye BMW X5 M Competition friste mer enn du tror.
Disse bilene har dyrest forsikring
Av de 20 mest solgte bilene i Norge i fjor, varierer forsikringskostnaden med 100 prosent. Den mest populære, Tesla Model Y, koster mer å forsikre enn enkelte dyrere biler. 
Slik går det med luksusbilsalget
Registreringstallene for første kvartal viser at det går tregt for norsk bilbransje. Porsche har imidlertid fått noen eksotiske biler på veien. 
Årest råeste motorsykler til grusveien
Her er årets nyheter i adventure-segmentet.
BMWs neste el-SUV
Porsche stormer frem med sin elektriske Macan og Audi ligger ikke langt bak med Q6 e-tron. Nå kommer et slags svar fra BMW. 
Helt ny BMW – skuffer på viktig punkt
LISBOA, PORTUGAL: Den ser kanskje ikke så diger ut, men i bagasjerommet kan helt nye BMW iX2 overraske. Om rekkevidde er viktig for deg, må du imidlertid være på vakt.
Vinneren er både billigere og bedre
Du orker ikke lade på vei til hytta, du gir blaffen i hva naboene tenker og budsjettet er stort. Da bør du definitivt vurdere en Mercedes-Benz GLE eller BMW X5 ladbar hybrid, men hvilken av disse oppdaterte bilene er egentlig best?