<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Slik kreativ markedsføring er strengt ulovlig

Flere boligutleiere krever ekstrabetaling for internett, vask av fellesarealer eller kabel-TV, stikk i strid med hva lovverket tillater.

    Publisert 27. juli 2016 kl. 05.51
    Oppdatert 27. juli 2016 klokken 05.52
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    Bergens Tidende har gått gjennom et utvalg av annonsene som ligger ute på Finn.no og funnet flere titalls lovbrudd.– Det er nok fristende å senke leiesummen, for så å legge til ekstrakostnader ved siden. Da virker leiligheten mer attraktiv. Men slik kreativ markedsføring er strengt ulovlig, sier regiondirektør Pia Kleppe Marken i Forbrukerrådet.Om en utleier krever slik innbetaling står man fritt til å nekte. Det eneste utgiftene utleiere har lov til å kreve utover husleien er kostnader for strøm, oppvarming, vann og avløp. (©NTB)