<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rekordlav måling for Japans statsminister Abe

Oppslutningen om Japans statsminister Shinzo Abe har falt til under 30 prosent, viser en ny meningsmåling.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 05.05
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 99 ord

    Rundt 28 prosent av de spurte i målingen til avisa Asahi sier at de støtter Abe. I forrige uke var det 31 prosent som sa de støttet ham. Rundt 28 prosent av de spurte i målingen til avisa Asahi sier at de støtter Abe. I forrige uke var det 31 prosent som sa de støttet ham. Målingen viser også at 48 prosent sier de ikke støtter Abe. Resultatet er det dårligste siden han overtok som statsminister i september i fjor.Abes popularitet har sunket som en stein på grunn av regjeringens dårlige håndtering av pensjonssaker og mistanker om korrupsjon. (©NTB)