<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Obama ber bedrifter ta ansvar

USAs president Barack Obama mener at amerikanske bedrifter må ta sin del av ansvaret for å redde landet ut av finanskrisen.

  Publisert 28. jan. 2009 kl. 19.33
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 64 ord
  President Barack Obama - Foto: Scanpix

  Men samtidig trengs det et «klokt lederskap» fra Washington, sa Obama i en tale til amerikanske bedriftsledere onsdag.- Amerikanske bedrifter må akseptere sitt eget ansvar overfor sine arbeidere og den amerikanske offentligheten, slo den ferske presidenten fast.Samtidig kunngjorde han at myndighetene vil opprette en egen nettside (recovery.org), der amerikanerne selv kan følge med på hvordan krisepakken på nesten 900 milliarder dollar blir brukt. (©NTB)