<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stjernen Pia Tjelta

Litt på siden: Kjendisfaktoren er høy når Oslo Nye Teater nå setter opp «Les Misérables». Pia Tjelta er en av stjernene

  Publisert 21. jan. 2009 kl. 14.09
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 84 ord
  Pia Tjelta - Foto: Scanpix

  Fra London har teatersjefen hentet hjem popstjernen Christian Ingebrigtsen. Og fra norsk film har han hentet en av de største stjernene, Pia Tjelta.- For meg er dette en drøm som går i oppfyllelse. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg sa ja til dette. Dette gir mersmak, sier Ingebrigtsen, som spiller Marius.Pia Tjelta er Fantine.- Veldig spennende. Det er fantastisk å få jobbe på Oslo Nye Teater, sier Pia Tjelta.Pressen fikk onsdag se en smakebit av forestillingen, som har premiere 4. februar. (©NTB)