<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trussel mot Obama

Det er uklart om trusselen er av seriøs karakter.

  Publisert 20. jan. 2009 kl. 17.18
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.33
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 70 ord
  President Barack Obama - Foto: Scanpix

  Politiet i USA etterforsket tirsdag en mulig trussel i forbindelse med seremonien der Barack Obama skal tas i ed som president,Ifølge departementet for innenlands sikkerhet er det uklart om trusselen er av seriøs karakter.Både FBI, departementet og etterretningsorganer jobber sammen for å etterforske og analysere de ferske opplysningene, ifølge talsmann Russ Knocke i departementet for innenlands sikkerhet.- Denne informasjonen er ikke særlig presis og har usikker troverdighet, sier han. (©NTB)