<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Når setter bankene opp boligrenten?

- Jeg vil tro at alle bankene følger utviklingen veldig tett nå, sier informasjonsdirektør Thomas Midteide i DnB NOR.

  Publisert 21. mai 2010 kl. 07.30
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 01.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 102 ord
  Informasjonsdirektør Thomas Midteide i DnB NOR. Foto: DnB NOR.

  3-måneders pengemarkedsrente - selve basisen for hva norske banker betaler for sine innlån - ble fastsatt til 2,55 prosent på torsdag og har dermed steget 0,15 prosentpoeng siden forrige onsdag, skriver dn.no.Resultatet kan bli at utlånsrentene stiger.- Det kan de. Jeg vil tro at alle bankene, inkludert DnB NOR, sitter og følger utviklingen i pengemarkedsrentene veldig tett nå, sier informasjonsdirektør Thomas Midteide i DnB NOR.- Vi har ingen konkrete planer om å justere rentene våre, men det er klart at pengemarkedsrenten styrer en stor del av våre innlånskostnader, noe som får følger for våre priser til kundene, legger han til overfor nettavisen.