<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Overtar som styreleder i Berner Gruppen

Anne Lise Meyer overtar styreleder-vervet etter Jens P. Heyerdahl d.y.

Publisert 29. juni 2012 kl. 10.17
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord
Foto: Scanpix

Torsdag utpekte Berner Gruppen, som eier Dagbladet, Anne Lise Meyer til deres nye styreleder.Meyer har vært styremedlem i Berner Gruppen i ti år, og har således kompetanse og erfaringer med Berner Gruppen og dens selskaper.Jens P. Heyerdahl d. y. fortsetter som vanlig styremedlem.- Jeg har alltid likt å være leder, og er opptatt av å lage gode team, sier Meyer til Dagbladet.Hun knyttet tidlig kontakt med Heyerdahl, og det var han som headhuntet henne fra Gilette til AS Hamang Papirfabrikk. Der har hun vært administrerende direktør i ti år, og fortsetter i sin stilling i tillegg til å bli den første kvinnelige styreleder av Berner Gruppen.Utdannelsen har hun fra BI - en bachelorgrad i økonomi. Meyer har også hatt ledende stillinger i Hewlett-Packard og NetCom.Til tross for et krevende marked, ser den nye styrelederen frem til å ta fatt på jobben.- Jeg er opptatt av å finne det som gagner bedriftens beste, og hele Berner Gruppen. Jeg er veldig glad i avisa. Når det gjelder framtid må vi hele tiden se på hvordan markedet er og de mulighetene markedet gir, og tilpasse oss markedet, avslutter Meyer.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!