<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

570.000 vil nekte Trump adgang til Storbritannia

Om litt under to uker skal det britiske parlamentet diskutere om Donald Trump skal nektes adgang til Storbritannia.

    Publisert 6. jan. 2016 kl. 06.13
    Oppdatert 6. jan. 2016 klokken 06.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 104 ord

    Trump, som kjemper om å bli republikanernes presidentkandidat, har ikke bare hisset opp stemningen i den amerikanske valgkampen med sine kontroversielle uttalelser muslimer og innvandrere. 570.000 har signert en britisk underskriftskampanje på nett som ber om at Trump blir nektet adgang til Storbritannia på grunn av hans hatefulle ytringer om muslimer, mexicanere og andre.De møter motbør fra de 40.000 som har undertegnet en motkampanje fordi de mener at Trumps kommentarer i den amerikanske valgkampen ikke har noe med Storbritannia å gjøre. De er bekymret for konsekvensene det kan ha for forholdet mellom de to landene.Begge underskriftskampanjene vil bli diskutert i Parlamentet 17. januar. (©NTB)