<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fire mål tomt og 64 meter strandlinje til salgs for 15 mill.

- Her er det tomtens beliggenhet, størrelse og sjølinjene som drar prisen, sier Simen Smith Ringdal i Privatmegleren Otterbech & Partnere til HegnarOnline. Se bilder her.

    Publisert 27. mai 2008 kl. 13.56
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.48
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 372 ord

    Sesongen for de dyreste segmentene av fritidseiendommer ved sjøen har hatt en pangstart, og nå prøver Simen Smith Ringdal i Privatmegleren Otterbech & Partnere seg med en vestvendt eiendom i kilen på Hvasser, rett syd for Tjøme.- Eierne vil at vi skal prøve den i markedet for 15 millioner, og vi skal legge den ut rundt St. Hans-tider hvis ingen kommer med gode bud før den tid, sier han til HegnarOnline.64 meter strandlinje Eiendommen er på rundt fire mål, hvorav 0,8-1 mål er gressplen og resten naturtomt. Strandlinjen er på 64 meter, med grunne ca. 25 meter ut. Bryggen er på 30 meter og følger med et båthus på rundt 12 kvadratmeter.Selve hovedhuset fra rundt 1930 er på 120 kvadratmeter, likt fordelt på to etasjer, med blant annet tre soverom. Interiøret er i trehvit stil fra den perioden, mens ny ytterkledning ble satt opp i 90-årene. Huset ble bygd på med en stue på ca. 80 kvadratmeter i 60-årene, og i tilknytning til denne ble det bygget en hellelagt terrasse på ca. 40 kvadratmeter. Stuen har panoramavinduer mot vest og "meget god takhøyde".I tillegg følger en enkel garasje på 12 kvadratmeter og et skjul på ca. 25 kvadratmeter, med innlagt vann og avløp.- Den påbygde stuen har grei standard, men resten av huset har en enkel standard og fremstår som utdatert, med gammelt kjøkken og bad. Bebyggelsen ellers av eldre dato, med en noe sliten standard. Vi tror nok at kjøperne evt. velger å fjerne eksisterende bebyggelse og bygge nytt, sier Smith Ringdal.- Her er det tomtens fantastiske beliggenhet, størrelse og sjølinjene som drar prisen. I tillegg er eiendommen solrik, med sol fra morgen til kveld, legger han til overfor HegnarOnline.Boplikt Huset er tilkoblet (farris) vann og kloakk, men nye eiere må påregne krav fra kommunen om oppkobling mot kommunalt anlegg som nå er under bygging.Med hovedveien ca. 200 meter unna beskrives beliggenheten til Villa Losne, som eiendommen kalles, som rolig. Det skal være god skjerming fra innsyn, selv med grenser til to fastboende og to hytter. Engø Gård, Verdens Ende og Tønsberg ligger hhv. (ca.) 15, 20 og 40 minutters kjøring unna. Til Oslo tar det rundt to timer i bil.Vi minner til slutt om at Tjøme har boplikt for helårsboliger.