<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
avatar

Martin Notto

Mine siste artikler
– Spørsmålet er når aksjen skal gå
Analysesjef i ABG Sundal Collier, John Olaisen, er positiv til Scatec før selskapets kvartalstall: – Vi tror andre kvartal kommer til å sette fart i aksjen.
Tror på rekordomsetning etter kraftig inntektsfall
Sarpsborg-baserte Infografikk fikk et omsetningsfall på 21 prosent i fjor. – 2022 ser ut til å bli et rekordår, sier daglig leder Ole Petter Løvstad.
Pøser ut penger til de ansatte
Konsulentselskapet Uniconsult har gått med millionoverskudd hvert år siden oppstarten i 1998. Det har gitt de ansatte et samlet utbytte på 474 millioner kroner.
Bruker millionkontrakt som springbrett
Pengene har rent ut av det norske teknologiselskapet Cyviz i mange år. En millionkontrakt med Aker BP mener sjefen er et godt springbrett som skal være med å snu de negative resultatene.
Pandemien ga omsetningsrekord
Med 39 ansatte er Tekam Telecom langt fra den største, men har likevel levert et millionoverskudd hvert år siden oppstart i 2015.
– Vi har hatt heftige kostnader
Kraftig motbakke for turistattraksjonen, Fløibanen. Etter pandemi og oppussing, er de nå inne i sitt tredje år med underskudd. 
Tjener fett på småbedrifter
Fiken har vokst kraftig siden oppstart i 2014, og spår kraftigere vekst i årene fremover. 
Kraftig omsetningsvekst for Erik Must-selskap
Teknologiselskapet Kindly driver med chatbots og kundeserviceløsninger. I 2021 økte de omsetningen med 271 prosent.
Sopra Steria kjøper profilerte klimarådgivere
Konsulentgiganten kjøper klimarådgivningsselskapet Footprint med Trine Skei Grande i spissen.
Hva har ført til dagens høye inflasjon og hvordan kan man "hedge" seg mot den?
Ferske inflasjonstall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) viser en økt inflasjon på 5,4 prosent fra april 2021 til april 2022. Dette er den høyeste april til april målingen på 34 år.