<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
2020 bulkers
Tank neste for Trøim
Tor Olav Trøim tror på en langvarig oppgangsperiode i tankfarten og bestiller sine første store råoljetankskip i VLCC-klassen.
Resultatet ned med 60 prosent
Tørrbulkrederiet 2020 Bulkers la frem kvartalstall onsdag morgen som viste en nedgang i rateinntektene og et resultat etter skatt som falt med 60 prosent år over år. 
Mener Kina-krise gir tøft tørrlastmarked
Kinesisk eiendomskrise rammer tørrlastaksjene hardt. – Det skal mye til for å få et sterkt marked med situasjonen i Kina, sier analytiker Vetle Wilhelmsen.
Arctic spår kraftig tørrlast-comeback
Tørrlastratene har skuffet stort, men Arctic-analytiker Kristoffer Skeie tror på en kraftig bedring neste år. – Vi mener tiden er inne for å kjøpe, sier han.
Opprettholder utbytte
Tørrlastrederiet 2020 Bulkers har så langt tilbakebetalt 80 prosent av den innbetalte kapitalen i selskapet. 
Gjør helomvending – varsler tørrlastfest
Arctic Securities nedgraderte tørrlastsektoren tidligere i år, men snur nå til kjøp. – Markedet har bedret seg tidligere enn det vi trodde, sier analytiker Lars Bastian Østereng.
Innsideporteføljen satset på feil aksjer
To «feilvalg» for én uke siden slo negativt ut for Innsideporteføljen denne gangen. Likevel holdt vi nesten følge med hovedindeksen.