<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Jens Rugseth
Aksjepanelet: Hvordan blir 2024?
De syv utflyttede investorene rundt bordet må fortsatt åpne Finansavisen for å sjekke hva som skjer på hjemlige børser. Hva tror de selv om 2024?
35 konkrete aksjefavoritter fra syv skatteflyktninger
For å plukke aksjer, må man først finne en sektor. Og når man har funnet en sektor må man screene den så man unngår fallgruvene. Men hvordan? Her er panelets 35 aksjefavoritter.
Rugseth selger kollektiv med ti soverom, ett kjøkken og ingen stue
Hyblifisering er blitt et svært negativt ladet ord de seneste årene. Nå harseleres det på Instagram med utleieleiligheten Jens Rugseth forsøker å selge for 16 millioner.
Hei Sveits! Derfor flyttet de fra Norge
Jens Rugseth og Kjartan Aas om hvorfor de flyttet til Sveits, hva Norge kan lære og om de noen gang vil returnere.
Leketøyskjede spreller fra seg
Ja, barn leker fortsatt. Sprell kan vise til god vekst, og med nye eiere har leketøyskjeden entret et nytt marked, Sverige.
Skattegave til alle som flytter til Sveits
Nordmenn som flytter til Sveits får tilbake kjempebeløp i betalt skatt. – Mange som har fått penger tilbake, bekrefter Sveits-flyktning Jens Rugseth.
– Vi gjør hver nordmann til NAV-klient
– Staten er ikke fornøyd før de har grep om hver krone. Vi gjør hver nordmann til Nav-klient, og selv for bedrifter er en av hovedpostene hvilke støtteordninger de skal søke neste år.