<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Twitter
Musk lover å betale advokatregningene for diskriminerte X-brukere
Elon Musk sier at X vil betale de juridiske regningene til folk som er blitt urettferdig behandlet av arbeidsgivere på grunn av noe de har gjort på nettstedet.
Nyhetsbyrå saksøker X over opphavsrett
Det franske nyhetsbyrået AFP har gått til sak mot X, tidligere Twitter, som nekter å diskutere betaling for opphavsrettsbeskyttet innhold som deles på nett.
Funksjonaliteten er viktigere enn Twitter-logoen
Twitters hamskifte vil ikke ha betydning for brukerne. X-logoen løser ikke eventuelle underliggende problemer med brukervennlighet eller funksjonalitet, mener NHH-professor Tor W. Andreassen.
Afrika-bråk
Tidligere Twitter-ansatte i Afrika savner sluttvederlag og hevder seg dårlig behandlet etter at de fikk sparken i november.
Ny smell for Twitter
Twitter har slitt med annonsørflukt etter overtakelsen i oktober. Nå melder Musk om en nedgang på nesten 50 prosent i annonseinntektene i forkant av kvartalsfremleggelsen. 
Bruker Twitter til å gi investeringsråd
På Twitter samles tusenvis av unge norske investorer med mål om å bli rike. Her deler de åpent om økonomi og investeringer. 
Datatilsynet skeptisk til Threads
Datatilsynet er bekymret over personvernsvilkårene til den nye Twitter-konkurrenten Threads. Tjenesten er ennå ikke tilgjengelig i Norge.