<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bolig
Tok med bevæpnet politi på befaring
Da Plan- og bygningsetaten i høst skulle på befaring i forbindelse med tvangssalget av en omstridt gård i Oslomarka, ble de eskortert av bevæpnet politi. Nå ligger giganteiendommen an til å gå for halv pris til Norges største private skogeier.
– Shit, var ikke rentetoppen nådd allerede?
Privatmegleren-sjef Grethe Meier kaller Norges Banks renteheving for en «kalddusj» og tror kjøperne vil gå i hi. Eiendom Norge-sjef Henning Lauridsen mener sentralbanken byr opp til finansiell ustabilitet. 
Bydel Bjerke er boligprisvinneren seneste fire år
Boligprisene i bydel Bjerke har steget 29 prosent på fire år – mer enn det dobbelte av bydelen med svakest prisutvikling. – Flere har fått øynene opp for bydelen, sier en Årvoll-basert eiendomsmegler.   
Kjøpte boligtomter for én milliard – så ble markedet råttent
Petter Stordalen, Ketil Skorstad og Tom André Svenning-Gultvedt startet Veslefrikk Eiendom rett før krisen traff nyboligmarkedet. – Vi så ikke fullt ut konsekvensene av de mange renteøkningene, sier Svenning-Gultvedt. 
Det blir verre og verre i boligmarkedet
På denne tiden av året faller vanligvis antall usolgte boliger. – Det er rekordmange usolgte boliger. Det vi ser nå er ikke normalt, sier seniorøkonom Sara Midtgaard i Handelsbanken. 
– Vi må korrigere prisene for å få solgt
Eie-sjef Hedda Ulvness tror boligprisene falt 2–3 prosent i september. Andre eiendomsmeglere er noe mer optimistiske. 
River soverom for å slippe skatt og skrur opp leieprisen
Utleiere river soverom og slår sammen leiligheter for å spare skattekroner. – Det er uheldig, men overrasker meg ikke, sier adm. direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund, Carl O. Geving.