<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
bugatti
Et interiør verdt 60 millioner kroner?
Bugatti vet å tyne kundene for penger. Med avgifter koster banebilen Bolide nesten 60 millioner kroner. Trøsten er et interiør ulikt alle andre.
Petter Olsen dumper Bugatti
Petter Olsen (75) trenger penger. Nå går hans Bugatti under hammeren på RM Sotheby’s Paris-auksjon med en prisantydningen rundt 2,5 millioner kroner.
Vant prestisjepris
Da denne 1937 Bugatti Type 57S ble funnet i 2020 var det den eneste «savnede». Tre år senere ble den kåret som den beste restaurering i England.
Bugatti-leilighet til spinnvill pris
Bugatti gjør som Aston Martin, Bentley og Porsche, og satser på luksusleiligheter. De dyreste leilighetene i Dubai overstiger 2 milliarder kroner.
Vil la barn kjøre racing med denne, men prisen er svimlende
The Little Car Company gjør alvor av racing-planene, og lar barn og voksne delta i et eget mesterskap for Bugatti Baby II.
Har steget voldsomt i verdi
På 1960-tallet kunne du kjøpe en Bugatti 57 Atalante for prisen av en ny MGB. I dag må du sannsynligvis ut med nærmere 30 millioner kroner.
Bygget sin egen Bugatti
GOODWOOD, ENGLAND: Bugatti Type 59 må være en av de vakreste toseters racingbiler som noen gang er produsert. Richard I’Anson bygde en kopi helt fra grunnen, del for del.