<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
dht holdings
Sikrer lavere rente
Tankrederiet DHT refinansierer 3 milliarder kroner av gjelden og senker lånekostnadene.
Sender klar beskjed til Antwerpen, tror Haavaldsen
John Fredriksen selger seg ned i Euronav rett før det formelle tilbudet om kjøp av aksjene i det belgiske rederiet skal foreligge. Det vekker oppsikt.
Spår skyhøye stortankrater
ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen sender tankaksjene til himmels. – Vi tror tankmarkedet kommer til å bli utsolgt i 2024, sier han.
Betaler hele overskuddet som utbytte
Tankrederiet DHT vil heretter utbetale hele overskuddet som utbytte til aksjonærene. Det kan bety solide overføringer til eierne de kommende kvartalene.
ABG Sundal Collier: Underinvestering skaper oppside
Mange skipsredere vil allerede denne høsten dra nytte av økt flåteutnyttelse og høyere rater, ifølge analytiker Petter Haugen.
Aksjetipset: Full fart i Røkke-rederi og shoppe-brems
Vi nordmenn kommer nok til å kjøpe mindre elektronisk stæsj og en Røkke-aksje holder full fart i amerikanske farvann. Det slår ut i analytikernes anbefalinger.
Spår tankaksjer til himmels
Stortankmarkedet er fortsatt elendig, men nå tror ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen at markedet er i ferd med å snu. Han har kjøpsanbefalinger på Okeanis, Hunter og DHT.