<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
eksport
Norske eksportsuksesser: – Resultatene gjenspeiler overlegen teknologi
Drammensbedriften har tjent over en halv milliard de siste ti årene. Denne uken åpnet de en fabrikk i Polen for å møte etterspørselen. 
Norske eksportsuksesser: – Ingen bruker tradisjonelle vannklosett om 10 til 20 år
Hver dag sparer vakuumtoalettene til Bjarte Hauge titalls millioner liter drikkevann. I år forventer de omsetning på over en halv milliard. 
Norske eksportsuksesser: – Vi skal selge rundballepresser for nærmere ti milliarder kroner
Orkel har ambisjoner om å selge 2.400 kompaktorer årlig. Det tilsvarer mellom 4,8 og 9,6 milliarder kroner. Nå lanserer de en skyløsning for rundballer.
Norske eksportsuksesser: – Vårt mål er å bli anerkjent som verdens mest bærekraftige
I Magnor har næringslivsministeren og hans mor blitt rike på utemøbler. Til tross for et samlet resultat på over 100 millioner kroner de siste seks årene, er de uttalte ambisjonene til Vestre kun knyttet til bærekraft. 
Norske eksportsuksesser: – Vil spare norske nettoperatører for 120 millioner kroner i året
Siri Kalvigs Storm Weather Center har skiftet navn, vokst til milliardomsetning og kan minimalisere kostnadssluk for nettselskaper. 
Norske eksportsuksesser: – Vi skal tidoble omsetningen
Brødreparet Trond og Sverre Simonsen har utviklet en autonom kaffebrenner. Høstens nylansering forventes å øke den årlige omsetningen til hundremillionersklassen.
Tyskland: økt eksport til Kina
Tysklands handelsbalanse overrasket positivt etter at eksporten til Kina økte til 8,5 milliarder euro.