<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hacking
Stjal russisk bitcoin - ga til Ukraina
Han stjal bitcoin for flere hundre tusen kroner fra en russisk nettside på det mørke nettet og ga pengene til en veldedig organisasjon hjemmehørende i Kyiv.
Økende cybertrussel krever strakstiltak
Å tro på en reduksjon i antallet angrep vil i beste fall være naivt, skriver Erling Schackt i Check Point Norge.
Sikkerhetssjef om cybersikkerhet: – Det er et stort våpenkappløp
Konkurransen mellom hackerne og sikkerheten til AS Norge øker, og skal man tro den globale sikkerhetssjefen i HP så er trusselnivået fortsatt bare i startgropen. 
Estland utsatt for massivt dataangrep
Bedrifter og regjeringskontorer i Estland ble onsdag rammet av omfattende dataangrep. Det skjedde dagen etter at landet fjernet et sovjetisk krigsminnesmerke.
– En større og farligere trussel enn Russland
Flere norske selskaper er blitt utsatt for cyberangrep det siste året. Den norske Crayon-sjefen Geir Øivind Gulliksen tror trusselen mot norsk næringsliv er langt fra over.
Hacker stjal millioner fra Kjetil Holta
Ved hjelp av tre falske interne eposter har kriminelle lurt ansatte i en av Kjetil Holtas bedrifter til å utbetale nærmere 5 millioner kroner.
Nytt dataangrep mot norske nettsider – russiske hackere hevder å stå bak
Russiske hackere angriper nye norske nettsider, melder Aftenposten. Nettsidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet kan være rammet.