<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
heimstaden
Ryktene om vår snarlige død er betydelig overdrevet
Heldigvis er faktum solid og komfortabelt – for selskapet og alle våre forbindelser, skriver fire direktører i Heimstaden.
Sikret bankfinansering på over 8 milliarder
Heimstaden har sikret ytterligere bankfinansering på 700 millioner euro, som er over 8 milliarder kroner. 
Driver brannslukking av Tollefsens pengebehov
– Jeg har ikke sagt at vi trenger det – jeg har sagt at vi skal vurdere det, sier investeringsdirektør Christian Fladeland i Heimstaden om behovet for nye milliarder.
Heimstaden-topp innrømmer: Må hente penger
Investeringsdirektør Christian Fladeland bekrefter at Heimstaden både må selge eiendommer og hente kapital. Swedbank-analytiker Axel Andersson tror salg vil skje med tap.
Aksjekursen faller for syvende dagen på rad
Preferanseaksjene i Ivar Tollefsens boligimperium Heimstaden faller for syvende dag på rad på Stockholm-børsen. Nedgangen fra toppen er nå på 72 prosent.  
Ga blaffen i å rapportere viktig nøkkeltall
Heimstaden Bostad har siden 2021 rapportert verdijustert egenkapital ekskludert hybrid- og preferansekapital. Nå har selskapet sluttet å oppgi nøkkeltallet.
Långiverne skjelver – verdien av gjelden ned 44 mrd.
Markedet krever blodrenter for gjelden til Ivar Tollefsens eiendomsimperium Heimstaden.  – Det prises allerede inn store tap på de mest usikrede obligasjonene, sier forvalter Erik Hagerup.