<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
hyttemarkedet
– Ett hundre prosent grådighet
Johan Herman Falck kjøpte en leilighet i Solons prestisjeprosjektet Hafjell Front. Så gikk alt i vasken. Nå raser han mot utbyggeren.
Flere prosjekter stoppet: – Nå er det vanskelig å få til noe i fjellet
Byggekostnader og salgsstup har stoppet flere prosjekter i fjellet. Solon Eiendom vil kvitte seg med to utbygginger i Hafjell og Hemsedal, med en antatt salgsverdi på nærmere tre milliarder kroner.
Hytteprisene steg drastisk i fjor: – Interessen for de dyre hyttene er fortsatt overraskende stor
Selv med økt rente og strømpriser som aldri har vært høyere, steg hytteprisene i Norge med hele 10,1 prosent i 2022. Flere meglere melder om kruttsterk interesse for dyre hytter også etter nyttår.
Nedgang på hyttemarkedet – går en kald vinter i møte
Det er betydelig mindre aktivitet på det norske hyttemarkedet som følge av økte levekostnader og flere rentehevinger, ifølge DNB Eiendom.
Planlegger hyttekupp fra Haugesund
I et fallende hyttemarked er en milliardbedrift fra Haugalandet i ferd med å posisjonere seg for å bryte vei på Østlandet. – Etter en krise kan det ofte dukke opp muligheter.
Solgte Beitostølen-hytte for 23 millioner
Anders Lysholm i Privatmegleren melder om et kjøligere hyttemarked på fjellet. Det hindret ikke en hytte fra å bli solgt for 23 millioner.
Hyttesalget har falt med 45 prosent i år
Hyttemarkedet er tilbake til nivået før pandemien, etter å ha vært unormalt sterkt de siste to årene.