<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
if forsikring
MC-klubber nektes forsikring på eiendommer - svarer med å gå rettens vei
Selv etter over 20 år med prikkfrie kundeforhold, mener forsikringsselskapet If at to motorsykkelklubber er for risikable å ha som kunder. Klubbene trekker nå If for retten.
Slik kan du kjøre fort, trygt og billig
Å kjøre fort kan bli både dyrt og farlig. Det ønsket Øivind Lie å gjøre noe med og fikk med seg en rallycrosslegende og et forsikringsselskap. 
Advarer kundene mot å være underforsikret
Inflasjon og krig i Ukraina øker risikoen til virksomheter ved skader. Derfor går If nå i dialog med hundrevis av storkunder og advarer mot å være underforsikret. 
Bitcoin-utvinner dømt, men slipper fengselsstraff
En 41-åring fra Bergen er dømt for simpelt forsikringsbedrageri etter at en bitcoinfabrikk brant ned. En forretningspartner av mannen er frifunnet i samme sak.
Krever fengsel for bitcoingründere som taper millioner
To menn som er tiltalt for å bedra If for inntil 188.000 kroner, nektes nå millioner av kroner i forsikringsoppgjør etter at bitcoinfabrikken deres brant opp.
«En litt traust og kjedelig tilnærming»
- Vi vil at selskapene skal ha produkter å selge samt være lønnsomme og finansielt solide, sier forvalter Robert Lie Olsen.
Uvanlig mange robotgressklippere stjålet
If melder om uvanlig mange tyverier av selvgående gressklippere, som kan gå for nærmere 30.000 kroner.