<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ivar ryttervold
Desert Control tjener på tørke
En av Arctic-analytiker Ivar Ryttervolds favoritter er i ferd med å kommersialisere ny teknologi for å motarbeide inntørking og ørkendannelse.
– Jeg ville vært forsiktig med å juble
Quantafuel-aksjen ruste, men analytiker Ivar Ryttervold stusser på flere ting med selskapets gladmelding. – Jeg ville vært forsiktig med å juble om jeg var investor, konkluderer han.
Kursrekyl etter lyspunkt fra Skive
Quantafuel-aksjen hentet igjen litt av det tapte etter nyheter om at anlegget i Skive snart er på beina, men analytiker mener det er for tidlig å juble.
«Veldig rar» Quantafuel-emisjon i boks
Quantafuel har hentet 400 millioner kroner, men analytiker stiller spørsmål ved timing på emisjonen.
Spår fiasko og kurskollaps
– Det må være at de heller henter penger på 25 kroner nå, enn på 10–15 kroner om seks måneder, sier Arctic-analytiker Ivar Ryttervold, som mener Quantafuel-emisjonen stinker.
Kursfest etter julebrev
Quantafuel-aksjen gikk i taket etter enda en «løypemelding» fra anlegget i Skive. Selskapet er klare på at ikke alt er på plass, og Arctic-analytiker Ivar Ryttervold mener det har kniven på strupen.
– Det vil være en viktig kurstrigger
Frykt for nye skuffelser har gitt investorflukt og kurskollaps i Quantafuel, men nå går ting riktig vei. Analytiker Ivar Ryttervold er ikke i tvil om hva som må på plass for at aksjen skal opp.