<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
jus
Færre søkere til høyere utdanning – men rekordmange vil inn på nettstudier
Langt færre søker høyere utdanning enn i fjor. Tollerutdanningen er fremdeles blant de mest vanskelige å få plass på, og rekordmange søker nettstudier.
– Mange bedriftseiere får skilsmissesjokk
– Veldig mange bedriftseiere får sjokk når kona vil skilles, og han skjønner at hun har krav på halvparten av verdien av selskapet, sier Ramborg Elvebakk. Men sjokket kan ofte unngås med de rette avtalene.
Leietager krevde 183.000 kroner i erstatning
Etter å ha flyttet ut av boligen krevde leietagerne 410 kroner i timen for å ha klippet plenen og måkt snø. Da måtte partene møtes i retten. 
Google tapte mot Sonos
Helt siden Google lanserte smart-høyttalere har Sonos og Google vært i flere juridiske basketak. Den seneste saken ble akkurat vunnet av Sonos.
Ærede robot
Robotenes inntog i domstolene innebærer heldigvis ikke at du møter på Arnold Schwarzenegger som Terminator, ikledd dommerkappe, skriver Thale C. G. Gjerdsbakk og Kristin H. Førde i Bull & Co.
Tre års fengsel for hovedmann i kongekrabbesaken
Den antatte hovedmannen i det som er blitt kalt kongekrabbemafiaen, er dømt til fengsel i tre år og inndragelse av 1,5 millioner kroner.
Scarlett Johansson saksøker Disney
Scarlett Johansson saksøker Disney for avgjørelsen om å lansere superheltfilmen «Black Widow» samtidig på strømmetjenesten og kino.