<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kjetil holta
Aksjepanelet: Hvordan blir 2024?
De syv utflyttede investorene rundt bordet må fortsatt åpne Finansavisen for å sjekke hva som skjer på hjemlige børser. Hva tror de selv om 2024?
35 konkrete aksjefavoritter fra syv skatteflyktninger
For å plukke aksjer, må man først finne en sektor. Og når man har funnet en sektor må man screene den så man unngår fallgruvene. Men hvordan? Her er panelets 35 aksjefavoritter.
Kjetil Holta og nye eiere øker turtallet i oppkjøpsmotor – støvsuger markedet
CoreTrek har gjort syv oppkjøp på åtte år. Med Kjetil Holta på eiersiden vil IT-selskapet mangedoble verdiene.
Reddet av klessalg
Salget av eierandelen i det stjernespekkede kleshuset Active Brands reddet fjorårets resultat for Kjetil Holta. Den Sveits-baserte investoren måtte likevel se aksjeverdiene sine falle kraftig.
Hamstrer vekstaksjer på billigsalg
Kjetil Holta bruker børskollapsen på First North til å kjøpe seg opp en portefølje av vekstaksjer. – Vokser meget bra, sier han.
Ble hacket – satser millioner på cybersikkerhet
I 2021 ble milliardær Kjetil Holta hacket. Nå tar han et stort jafs av emisjonen i cybersikkehetsselskapet Defendable, som forbereder seg på et intenst våpenkappløp innen AI.
Sa Sverige var skatteparadis – nå drar også Holta til Sveits
Kjetil Holta har utvandret til Sveits. Fra Sverige, som han så sent om i desember kalte Europas største skatteparadis. – Jeg vil betale mer skatt i Sveits, sier Holta. Han har andre grunner.