<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
klassiske biler
Samler 120.000 entusiaster fra hele verden
Du skal lete lenge etter en mer eksklusiv markedsplass for «bruktbiler» enn Rétromobile. Hit kommer verdens fremst klassikerpushere med sine godbiter.
Skuffet på bilauksjon
Det ble både rekorder og skuffelser under auksjonene i Paris. Hvis det er skuffende at 240 millioner kroner ikke lenger er nok til å kjøpe en Ferrari 250 LM.
Spesialbygger biler for de aller rikeste
Paolo Garella er mannen du sannsynligvis aldri har hørt om, men som har spesialbygd biler for de aller rikeste i verden i mange tiår. Nå i egen regi.
Satser på millionsalg
Rétromobile-utstillingen i Paris skal være tilbake med full styrke første uken i februar. Og med den gjør auksjonskarusellen et stort stopp der.
Sjarmerte Volkswagen: – Far godtok kopieringen
Carrozzeria Ghia var hoffleverandør av konsept- og spesialbiler til Chrysler, men det hindret dem ikke i å levere de samme designene til andre merker.
Ble verdens dyreste – spøker med salget
STUTTGART, TYSKLAND: Også tyskere kan ha humor. Det fikk vi bevis på i Mercedes-Benz Museum hvor man diskret gir besøkende melding om at de ikke har planer om å selge flere 300 SLR.
Slik blir jubileumsåret 2023
Med et nytt år kommer nye jubileer å feire. 2023 er intet unntak med flere vesentlige markeringer av både 100, 75, 50 og 25 år hvis tidene normaliseres noe.