<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
klokkelandslaget
Sjekk denne gamle Rolexen til 700.000 kroner
I denne spesialepisoden av Klokkelandslaget sjekker Nicolai ut en rekke ikoniske vintageklokker som skal under hammeren på auksjon. 
Fikk tilbud om å kjøpe sexbutikk og bowlinghall – kjøpte sveitsisk klokkefabrikk
Da han var 40 ble Jupp Philipp tilbud å kjøpe bowlinghall og sexbutikk, men endte opp med klokkefabrikk. I Klokkelandslaget forteller Philipp veien fra klokkesamler til CEO i sveitsiske Fortis og planen han har for å heve det litt glemte merket. 
Nyhetene fra verdens største klokkemesse
I podcasten Klokkelandslaget diskuteres siste nytt fra verdens største klokkemesse i Sveits. 
Vintagetips fra en av Norges mest kjente klokkesamlere
Møbeldesigner Roger Sveian er en av Norges mest prominente klokkesamlere. I ukens episode av Klokkelandslaget viser han frem noen av sine mest spennende klokkefunn. 
Denne klokken fikk titusenvis til å gå amok i helgen
Omega og Swatch ga klokkesjokk i helgen. Dette er klokkene som på få dager har skapt slåsskamper, budkriger og spinnville køer over hele verden. 
Batteri-Rolex og kvartsklokker til 500.000 kroner
Hvorfor hater så mange batteriklokker? Er det flaut med kvarts? Nicolai og Jon Henrik viser frem klokkene som selv de mest snobbete entusiastene og de aller rikeste digger.
Slik kjøper du klokker på auksjon
Klokkeekspert Mikael Wallhagen fra auksjonshuset Sotheby's forteller hva du burde tenke på når du skal kjøpe klokker på auksjon.