<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
kristian spetalen
Forsvarer omstridt lånefinansiering
Konvertible obligasjonslån legger lokk på aksjekursen i selskapene som inngår dem. Nå presses Idex Biometrics til finansieringsformen for å hindre kriseemisjon.
Spår Link-fest etter sterkt kvartal
Link Mobility knuste forventningene for årets andre kvartal. Det mener analytiker Petter Kongslie bør sende aksjen rett opp.
Teknologi-analytikernes favorittaksjer
Til tross for urolige tider finnes det oppside på børs blant teknologiselskapene. Her er Kristian Spetalen, Petter Kongslie og Markus Heibergs favorittaksjer.
Norske Skog velger aksjer fremfor cash
Etter kraftig nedtur i Norske Skog-aksjen, droppes utbytte til fordel for tilbakekjøp av egne aksjer. – Fornuftig, sier analytikerne.
Kitron stuper: – Det er en litt skummel situasjon
Kitron oppnådde rekordresultater i andre kvartal, men analytikerne trekker frem nedgangen i etterspørsel og ordrereserve som mulige varsellamper. 
– Ingen grunn til å være «short»
Etter flere kvartaler med skuffende resultater har Nordic Semiconductor valgt å holde igjen på fremtidsutsiktene i ny rapport. – De kløna det til i første kvartal, og nå har de en bedre tilnærming, sier analytiker. 
Roper selg etter kursrally
IT-selskapet Atea har gjort kule på Oslo Børs og klatret 50 prosent siden nyttår. Nå trekker Kristian Spetalen i bremsene og roper selg. – Ville likevel ventet med å selge, sier han.