<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
liz truss
Presset mot Liz Truss øker etter gårsdagens kaos: – Jeg forventer at hun går av veldig snart
En kaotisk avstemming og en innenriksminister som gikk av. Midt i kaoset står statsminister Liz Truss, som presses fra både Labour, pressen og sine egne.
Bank of England benekter utsettelse av gilt-salg
Tirsdag morgen meldte Financial Times at Bank of England ville utsette de planlagte salgene av statsobligasjoner (gilts). «Upresist» sier en talsperson for banken.
The Observer: Ledende toryer vil avsette Liz Truss
Flere sentrale politikere i Det konservative partiet mener Liz Truss har gjort en svært dårlig figur og vil skifte henne ut som partileder og statsminister.
Britenes nye finansminister: – Noen skatter vil øke
Finansminister Jeremy Hunt vil vise markedet at de kan få til å lage et budsjett som går opp. I motsetning til sin forgjenger sier han at skattene vil øke.
Storbritannias statsminister med ny helomvending: Kutter ikke i selskapsskatten
Storbritannias statsminister Liz Truss går bort fra planen om å kutte i selskapsskatten og viderefører den forrige regjeringens varslede økning.
Lanserer odds på at hun snart er ferdig
Hun har sparket finansministeren, men statsminister Liz Truss selv er også i fare. Rishi Sunak er bookmakernes favoritt som hennes etterfølger.
Kwarteng møter seg selv i døren
Finansminister Kwasi Kwartengs skattekutt vil øke Storbritannias gjeld kraftig. Han lover å få kontroll på gjelden på mellomlang sikt, men må først endre definisjonen.