<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
mekling
Fremskritt i SAS-meklingen
Meklerne i SAS-oppgjøret har tatt et skritt tilbake. De ansatte og arbeidsgiverne snakker nå direkte med hverandre.
Det blir ingen oljestreik – enighet etter mekling på overtid
Det blir ingen oljestreik. Norsk Olje og Gass kom til enighet med arbeidstakerforbundene om sokkelavtalen etter mekling nesten tolv timer på overtid.
Fare for oljestreik – meklingen fortsetter utover dagen
Fristen løp ut ved midnatt, men partene i oljeoppgjøret fortsetter meklingen utover søndagen. Det er fortsatt fare for streik.
– Har vært underfinansiert i 20 år
Helt siden november har advokater aksjonert ved å nekte å ta på seg nye saker i Høyesterett. Nå øynes det håp om at konflikten går mot slutten.
Brudd i sykehusforhandlingene
Det ble torsdag brudd i forhandlingene mellom Unio og Spekter om lønnsoppgjøret i helseforetak og sykehus med driftsavtale. Oppgjøret går nå til mekling.
Mekling kan kutte advokatkostnadene med en tredjedel
Målet med mekling er å løse konflikten før den eksalerer. – Det er stor mangel på kunnskap om hva denne type mekling egentlig er, sier advokat Morten Tveten, som leder det halvannet år gamle Meklingsenteret. 
Mekling på overtid for byggarbeidere
Meklingen mellom Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening fortsetter på overtid mandag morgen etter at fristen gikk ut ved midnatt natt til mandag.