<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
munch-museet
Turistbyen Oslo på eksklusiv toppliste
Et av verdens mest kjente magasiner kårer de 100 beste stedene å besøke.
Hjemme hos kunsteliten: – Det er helt umulig å kjøpe alt man liker
De er ansvarlige for store mengder kunst i Norge, men hva har de egentlig hengende på veggen i sitt eget hjem? – Jeg angrer på at jeg ikke har kjøpt mer, sier direktøren for Munchmuseet. 
Jussprofessor mener Munch-direktøren selv må punge ut for Tangen-seminar
Munch-direktør Stein Olav Henrichsen var en av deltakerne på Nicolai Tangens påkostede USA-seminar. Regningen på 55.000 kroner dekkes av museet.
– I Norge er vi utfordreren
– Nå skal vi spare opp litt cash, så er vi klar for et stort oppkjøp i Norge også, sier konsernsjef Jonas Gustavsson i Afry.
Oslo kommune saksøkes av utbyggeren av det nye Munchmuseet
Veidekke Entreprenør har stevnet Oslo kommune for 200 millioner kroner på grunn av uenigheter rundt kontrakten for bygging av det nye Munchmuseet, melder NRK.
Misnøye mot Munchmuseet: – Det ser helt skrekkelig ut
Lederen av juryen som enstemmig valgte Lambda-prosjektet, kaller bygget som skal huse det nye Munchmuseet for «skrekkelig».
Nationaltheatret vil ta over etter Munch på Tøyen
Når Munch-museet flytter inn i nye lokaler i Bjørvika, tar Nationaltheatret over på Tøyen. Teateret kan bli i det gamle museet i lang tid.