<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nybygg
Laveste ledighet på næringsarealer siden 2014
Det er fortsatt god utvikling for markedet på næringseiendom i Stavanger-regionen. Den totale ledigheten er nå 4,6 prosent.
Krig og elendighet gir skyhøye fraktrater
Omkring 80 prosent av verdenshandelen fraktes sjøveien av omkring 55.000 skip. Havet er fullt av farer, og muligheter, også for investorer.
Bonava med milliardsatsing på boliger i Norge
Nord-Europas største boligutvikler, Bonava, trapper opp satsingen i det norske markedet, og øker porteføljen på Østlandet med milliardavtale.
Null innskudd ved boligkjøp kan være skattepliktig
Slipper en ansatt å betale innskudd ved kjøp av en bolig i et prosjekt arbeidsgiveren bygger, skal dette beskattes som lønn eller lån fra arbeidsgiver, ifølge Skatteetaten.
– Sanksjonene kan bli betydelige
Leder av skatteavdelingen i Danske Bank, Per-Ole Hegdahl advarer «kontraktsflippere», og sier straffen kan bli betydelig om man unnlater å melde inn gevinst ved videresalg.
Krever svar fra Vedum etter «flippe»-avsløring
Rødt stiller spørsmål til finansministeren etter at Finansavisen skrev om ansatte som flipper nybyggkontrakter med milliongevinst.
Videreselger leiligheter i nybygg med milliongevinst
Å spekulere i prisvekst i nybygg er «big business» i hovedstaden. En kjøper videresolgte med hele 3,3 millioner i gevinst.